Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in

Logistieke vacatures en banen in de Achterhoek en omliggende gebieden

Ben jij op zoek naar een baan in de logistiek? Bijvoorbeeld als heftruckchauffeur, loodsmedewerker of planner wegtransport? Of wil je aan de slag als medewerker supply chain of customer service medewerker in de logistieke sector? Bij Seesing Flex hebben we altijd leuke en uitdagende logistieke vacatures. Kom eens langs bij ons uitzendbureau in Aalten, Doetinchem, 's-Heerenberg, Lichtenvoorde, Lochem, Wehl of Zutphen.

Vacatures bij mooie regionale bedrijven

Bij Seesing Flex hebben we regelmatig logistieke vacatures bij mooie, toonaangevende bedrijven die regelmatig ook op internationaal gebied actief zijn. Door de jaren heen hebben wij een flink aantal bedrijven in onze klantenkring opgenomen en werken wij intensief samen om mooie logistieke vacatures ingevuld te krijgen. Ben jij of ken jij iemand die wil werken in de logistiek in de Achterhoek en omliggende gebieden als de Stedendriehoek? Bekijk dan direct hierboven ons uitgebreide aanbod van logistieke vacatures.

Opleiding volgen

Heb je nog geen diploma of certificaat maar droom je er wel van om in de logistiek aan de slag te gaan? Dan is dit hét moment om over te stappen naar de logistieke sector! Bij Seesing Flex helpen we je daarbij. Via ons kun je namelijk ook opgeleid worden; we bieden dus meer dan werk alleen. Tot de opleidingsmogelijkheden behoren onder meer de volgende opleidingen/cursussen:

  • een BBL-traject;
  • je hef- en/of reachtruckcertificaat;
  • een andere beroepsgerelateerde cursus.

Een passende baan in de logistiek

Ben jij op dit moment werkzaam of heb je ruime ervaring opgedaan in de logistiek en ben je op zoek op zoek naar een nieuwe uitdaging in de logistieke sector? Dan is de kans groot dat wij je aan een passende baan kunnen helpen bij een van onze opdrachtgevers. Bij Seesing Flex hebben we regelmatig uitdagende vacatures in de logistiek voor een lange periode. Of het nu een baan als heftruckbestuurder, magazijnmedewerker of algemeen medewerker logistiek betreft, er zijn volop mogelijkheden!

Meer weten?

Heb je vragen over een logistieke vacature of over de mogelijkheden om opgeleid te worden in de logistiek? Of wil je met ons in gesprek over de mogelijkheden om aan de slag te gaan in de logistieke sector? Neem dan contact met ons op.