Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in

Vacatures en banen in de zorg in de Achterhoek

Ben jij op zoek naar een baan in de zorg? Dan ben je bij Seesing Flex aan het juiste adres. Wij hebben regelmatig vacatures bij verschillende zorginstellingen in de Achterhoek. Wil je meer weten over de mogelijkheden om via ons aan de slag te gaan in de (gezondheids)zorg? Maak dan een afspraak voor een gesprek met een van de intercedenten van Seesing Flex en houd onze vacatures in de gaten. We gaan graag samen met jou op zoek naar een passende baan.

Werken in de gezondheidszorg

Seesing Flex bemiddelt als uitzendbureau voor bedrijven en instellingen die werkzaam zijn in uiteenlopende sectoren. Dat doen we ook voor veel zorginstellingen in de regio Achterhoek. Voor hen zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s in de (ouderen)zorg, kinderopvang en/of gehandicaptenzorg. En de vraag naar personeel in de zorg wordt steeds groter, dus bij Seesing Flex zijn er voldoende kansen als je wilt werken in de zorg. 

Wij vinden jouw match!

Bij Seesing Flex ben je aan het juiste adres voor een passende baan. Niet alleen in de zorg, maar ook in andere sectoren. Wij hebben een veelzijdig aanbod van uitdagende en interessante banen bij mooie bedrijven die opereren in uiteenlopende sectoren. Zowel nationaal als internationaal en op verschillende niveaus. Dus of je nu op zoek bent naar een nieuwe werkgever in de zorg of in een van onze andere vakgebieden (Techniek, Transport, Logistiek, Industrie, Bouw, Financieel, Commercieel en Zorg); wij vinden samen met jou de match!

Meer weten over een baan in de zorg?

Heb je vragen over een specifieke vacature in de zorg? Of wil je eens met ons van gedachten wisselen over de mogelijkheden om te werken in de zorgsector? Maak dan een afspraak met een van onze intercedenten. Neem gerust eens contact met ons.