Schrijf je in

Assemblagemedewerker

Doesburg
40
15
Techniek
Interessante baan?
Solliciteer nu

Assemblagemedewerker

Over onze opdrachtgever

Bedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling, verkoop en installatie van machines voor de levensmiddelen industrie. Op de locatie werken er 90 collega's en maakt onderdeel uit van een concern met ruim 1200 medewerkers. 

Wat zijn jouw werkzaamheden?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de assemblage van componenten voor de voedingsmiddelen industrie. Je stelt de componenten vanaf tekening samen, test of het naar behoren werkt en draagt zorg dat het tijdig afgeleverd kan worden. Het betreffen over het algemeen mechanische werkzaamheden. De werkzaamheden vinden plaats in dagdienst (7.30 - 16.15) en het komt in drukkere periodes weleens voor dat er overgewerkt wordt tot circa 20.00 uur. Uiteraard wordt er dan voor een maaltijd gezorgd.

Wat vragen wij van jou?

Belangrijk is dat je beschikt over een gedegen technische achtergrond en dat je vanaf tekening kunt werken. Daarnaast ben je nauwkeurig en werk je veilig en verantwoord. 

Wat bieden wij jou?

Het betreft een baan met uitzicht op een vast dienstverband bij de opdrachtgever. Het salaris is afhankelijk van je ervaring/opleiding en varieert tussen 13 en 17 euro bruto per uur. Verder kom je te werken in een mooie technische omgeving met fijne collega's.

Interesse of vragen? Heico@seesingflex.nl

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp