Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Schrijf je in
Ineke Eskes

Ineke Eskes

Wat wil jij weten? Ik help je graag!

Ineke als Senior Intercedent & Opleidingscoördinator

Ineke is sinds april 2021 Senior Intercedent bij Seesing Flex. En dat senior zit 'm in haar 28 jaar ervaring. In de Achterhoek, in de sectoren Industrie en Logistiek. Ze is dan ook een welkome aanvulling op het Team Logistiek en werkt 2 dagen per week in 's-Heerenberg. 
Tevens heeft ze ervaring in het bemiddelen van BBL-studenten. Dat is dan ook de reden dat ze de rest van de week te vinden zal zijn in de Opleidingshal in Wehl waar Seesing Flex Leert! gehuisvest is. Zij voelt zich als een vis in het water als opleidingscoördinator; samen met kandidaat en opdrachtgever de behoefte bepalen en tot uitvoering brengen. Zo brengt ze vraag en aanbod dichter bij elkaar!

klantgericht enthousiast motiverend sociaal betrouwbaar

Ineke & Seesing Flex

Ineke vindt de diversiteit in werkzaamheden voor de sector Logistiek heerlijk, letterlijk geniet ze van ''de beweging''. Zij vindt het belangrijk dat er veel aandacht geschonken wordt aan het opleiden van mensen en dat kan ze in de Seesing Flex Leert! Opleidingshal in Wehl, aan de A18. Het coördineren van de trainingen en de omgang met een diverse groep mensen spreken haar erg aan: de BBL-ers die aan het begin van hun werkende leven staan en de ervaren logistieke kandidaten die van baan willen switchen.