Schrijf je in
Het ontstaan van Seesing Flex

Ontstaan Seesing Flex

Seesing Flex, voorheen Seesing Personeel, is in 2007 in Lichtenvoorde opgericht door Dennis Seesing. Zijn doel was om zoveel mogelijk mensen in de Achterhoek een baan te bieden bij de mooie bedrijven die deze regio rijk is. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een ervaren en allround bureau voor uitzenden, detachering en opleiden voor vacatures op elk niveau en in uiteenlopende vakgebieden. In 2020 heeft Seesing Flex een nieuw label geintroduceerd: VAST. Werk in de Achterhoek. Hier worden alle Werving & Selectie opdrachten in behandeling genomen. 

In 2016 is Seesing Flex overgenomen door de Flexfamily. Dit stelde het bedrijf in staat nog verder te groeien en al snel werd een vestiging in Doetinchem geopend. Daar bleef het niet bij, want in 2019 werd Jobmax in 's-Heerenberg als derde vestiging toegevoegd aan Seesing Flex. Nog recenter, in 2020, heeft Seesing Flex haar krachten gebundeld met Match4U in Lochem (ook lid van de Flexfamily) en daarmee is de vierde Seesing Flex vestiging een feit. Met deze toevoeging wordt ook direct ons werkgebied uitgebreid en is Seesing Flex actief in de Achterhoek, Twente en Stedendriehoek (zeven gemeentes rond Apeldoorn, Deventer en Zutphen). En... net over de grens, in het Duitse Emmerich heeft Flexfamily/Seesing Flex een informatiepunt geopend.

Inmiddels telt Seesing Flex meer dan 40 intercedenten en werknemers, die allemaal van nature de persoonlijke werkwijze hanteren waar wij om bekend staan en juist groot mee zijn geworden.