Schrijf je in

Operator

Volop werk in de productie
Zutphen
40
15
Industrie
Interessante baan?
Solliciteer nu

Oké, het is cliché, maar smeed jij het ijzer als het heet is?

Met deze baan als operator zit jij er straks warmpjes bij!

Operator

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Vorige week moest je de wekker wel extreem vroeg zetten, gelukkig start je deze week in de middag dienst. Ruim de tijd voor een stevig ontbijtje.
Als jij de parkeerplaats op komt rijden zie je al een aantal collega’s naar binnen lopen. Op jouw werkplek zie je dat de basisinstellingen al zijn gedaan. Dankzij jouw oog voor detail zie je tijdens de proef, dat de machine toch niet helemaal lekker loopt. Snel wat aanpassingen maken en door.
Terwijl je met je rolmaat alles controleert, want meten is weten. Hoor je op de achtergrond je collega roepen: Hey Patrick/Patricia, kun je even helpen?
Het band materiaal vervangen is wel een teamklus. Met een aantal collega’s zorg jij ervoor dat dit soepel verloopt zodat het productieproces niet stil valt.
Op een andere werkplek stapelt het werk zich op, jij bent de beroerdste niet en springt bij op de andere afdeling. Gelukkig ben je dit wel gewend, teamwork is ook iets wat belangrijk is binnen deze organisatie.
Terwijl je druk aan het werk bent, zie je de collega’s van de nachtdienst al binnen komen. Tijd voor een goede overdracht en dan op naar huis.

Wat vragen wij van jou?

Je hebt geen probleem met het werken op wisselende tijden. Want met een 3 ploegen systeem wissel je per week van dienst.
Je hebt recent nog met transportmiddelen gewerkt, zoals bijvoorbeeld een heftruck en bovenloopkraan.
Tegenslagen ken jij niet, dit is alleen wat oponthoud naar je einddoel. Ook laat jij je niet negatief beïnvloeden door collega’s.
Je Engels is zo goed, dat je de basis instructies prima kan lezen (en begrijpen).

Wat bieden wij jou?

Een geldige reden om onder de vervelende verjaardag uit te komen, want met 3 ploegen werk je een keer per 3 weken een nachtdienst.
Je werkt op een plek waar afwisseling en procesoptimalisatie hoog in het vaandel staan. Meedenken hiermee wordt zeer gewaardeerd.
Als operator start je met een salaris van € 13,10 en een toeslag van 22.5%. Natuurlijk is dit een startsalaris en als jij bewijst hoe goed je bent, is er in overleg meer mogelijk.

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Kim Konings op 0573-250185 of kim@seesingflex.nl

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp