Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in
Seesing Flex team

Over Seesing Flex

Seesing Flex is een ervaren en allround bureau voor uitzenden en detachering voor vacatures op elk niveau en in uiteenlopende vakgebieden. Wij bemiddelen tussen opdrachtgevers en kandidaten met als doel om de beste match tot stand brengen tussen vraag en aanbod van personeel. Dat doen we voor mooie bedrijven uit de Achterhoek en Stedendriehoek die op zoek zijn naar nieuwe collega’s en voor gemotiveerde kandidaten in dezelfde regio's die op zoek zijn naar passend en leuk werk. Loop gerust eens bij ons binnen om kennis te maken. 

Achterhoek en Stedendriehoek

Seesing Flex heeft haar oorsprong in de Achterhoek, maar met de toevoeging van de vestiging in Lochem (voorheen Match4U) is dit gebied uitgebreid met Stedendriehoek. Daar ondervinden ze al jaren aan den lijve dat deze drie regio's prima samengaan en onze persoonlijke werkwijze, waarbij onze 5 de kernwaarden hoog in het vaandel staan, overal zeer wordt gewaardeerd door zowel opdrachtgevers als flexkrachten.

Thuis in de regio

Vanuit onze vestigingen in Aalten, Doetinchem, 's-Heerenberg, Lichtenvoorde, Lochem en Wehl bedienen we met een team van ruim veertig intercedenten en medewerkers de volledige regio's Achterhoek en Stedendriehoek. Seesing Flex is letterlijk thuis in deze streek en kent hier de markt, de bedrijven en de mensen door en door. Hierdoor zijn we in staat om de juiste kandidaten te werven en kunnen we de meest uiteenlopende vacatures succesvol invullen.

ABU

Seesing Flex is als gecertificeerd uitzendbureau aangesloten bij de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU). Daarmee voldoen we aan alle strenge, wettelijke eisen die worden gesteld aan dienstverleners in de branche. Kijk voor meer informatie op abu.nl.