Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in
Seesing Flex team

Over Seesing Flex

Seesing Flex is een ervaren en allround bureau voor uitzenden en detachering voor vacatures op elk niveau en in uiteenlopende vakgebieden. Wij bemiddelen tussen opdrachtgevers en kandidaten met als doel om de beste match tot stand brengen tussen vraag en aanbod van personeel. Dat doen we voor mooie bedrijven uit de Achterhoek en omliggende gebieden als de Stedendriehoek die op zoek zijn naar nieuwe collega’s en voor gemotiveerde kandidaten in dezelfde regio's die op zoek zijn naar passend en leuk werk. Loop gerust eens bij ons binnen om kennis te maken. 

Achterhoek en omliggende gebieden

Seesing Flex heeft haar oorsprong in de Achterhoek, maar met de toevoeging van de vestiging in Lochem (voorheen Match4U), en Zutphen (voorheen Koers Oost Zutphen)  is dit gebied uitgebreid met de Stedendriehoek. Daar ondervinden ze al jaren aan den lijve dat deze drie regio's prima samengaan en onze persoonlijke werkwijze, waarbij onze merkwaarden hoog in het vaandel staan, overal zeer wordt gewaardeerd door zowel opdrachtgevers als flexkrachten.

Thuis in de regio

Meer dan elk ander uitzend- en detacheringsbureau zijn wij – met onze vestigingen in Aalten, Doetinchem, 's-Heerenberg, Lichtenvoorde, Lochem, Wehl en Zutphen – letterlijk thuis in deze regio. Ons compleet Achterhoekse team kent hier de markt, de bedrijven en de mensen. Dit stelt ons in staat om steeds weer de juiste kandidaten te werven en daarmee de meest uiteenlopende vacatures succesvol in te vullen.

ABU

Seesing Flex is als gecertificeerd uitzendbureau aangesloten bij de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU). Daarmee voldoen we aan alle strenge, wettelijke eisen die worden gesteld aan dienstverleners in de branche. Kijk voor meer informatie op abu.nl.