Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in

Sponsoring

Van meet af aan heeft Seesing Flex bijgedragen aan het lokale en regionale verenigingsleven en andere maatschappelijke initiatieven. Naast breedtesport, willen we hier ook cultuur en sport voor mensen met een verstandelijke beperking bevorderen.

Sportsponsoring

Wij als Team Seesing Flex vinden dat sporten, en teamsporten in het bijzonder, positief bijdragen aan het welbevinden van mensen en de leefbaarheid van de regio. Daarom steunen wij al jaren vele verenigingen in onze mooie regio. Als we een vereniging steunen, doen we dat veelal voor meerdere jaren, maar elk jaar maken we ook enkele switches, zodat we over de volle breedte in de Achterhoek en omliggende gebieden onze support kunnen inzetten.

Cultuur

Ook op het gebied van cultuur dragen we graag ons steentje bij.  Schouwburg Lochem, Amphion Theater in Doetinchem en Theater de Storm in Winterswijk bieden, met hun regionale functies, een breed scala aan voorstellingen waar iedereen in de omgeving van kan genieten. Wij vinden het voortbestaan hiervan erg belangrijk en zijn daarom al jaren sponsor. Ook zijn wij Ambassadeur van Stichting Bergh in het Zadel, één van de grootste particuliere fondsenwervers voor het KWF dat volledig draait op enthousiaste vrijwilligers.

Legacyprogramma Special Olympics Achterhoek 2018

Een ander initiatief dat wij in het bijzonder een warm hart toedragen is het legacyprogramma dat voortkomt uit de Special Olympics Achterhoek 2018, waar bij – samen met de Rabobank – hoofdsponsor van mochten zijn. Wat hebben wij genoten van dit evenement en het enthousiasme en de authenticiteit van de deelnemers. Wij geloven in een inclusieve maatschappij en willen daar zondermeer aan bijdragen. We zien bij meerdere verenigingen mooie initiatieven ontstaan en zijn zeer enthousiast over de regionale opvolger van de Special Olympics, De Achterhoekse Unieke Spelen, dat een jaarlijks terugkerend evenement zal zijn. Als sponsor van dit evenement zullen wij het sporten voor mensen met een verstandelijke beperking blijven stimuleren en ondersteunen.

Meer weten?

Wilt u ons benaderen voor sponsormogelijkheden, dan adviseren wij u dat in kwartaal 3 te doen, omdat dan de keuzes en budgetten worden gemaakt voor het nieuwe jaar. U kunt hiervoor contact opnemen met Jutta Zents van onze marketingafdeling, via jutta@seesingflex.nl.