Schrijf je in
Seesing Personeel uitzenden

Uitzenden

Van ons complete dienstenpakket vormt uitzenden het grootste deel van onze dienstverlening. 

HOE GAAT UITZENDEN IN Z’N WERK?

Als u kiest voor uitzenden via Seesing Flex, dan betekent dit dat wij voor uw bedrijf de bemiddeling verzorgen tussen u (inlener) en de werkzoekende (uitzendkracht). De uitzendkracht komt in dienst bij Seesing Flex zodra hij/zij ingezet wordt bij uw bedrijf. Vanaf dat moment is er sprake van een uitzendovereenkomst tussen de uitzendkracht en Seesing Flex en zorgen wij er dus ook voor dat de uitzendkracht wordt uitbetaald. Voor deze dienstverlening betaalt uw bedrijf aan Seesing Flex een bedrijfstarief.

VOORDELEN VAN UITZENDEN

Kiest u voor uitzenden via Seesing Flex, dan brengt dat voor uw bedrijf grote voordelen met zich mee op het gebied van flexibiliteit en risicobeperking. Werken met uitzendkrachten van Seesing Flex zorgt ervoor dat u: 

  • snel extra mensen kunt inzetten;
  • flexibel kunt bepalen hoeveel mensen u nodig heeft (bijvoorbeeld in geval van drukte of ziekte);
  • geen extra tijd hoeft te besteden aan het werven van mensen;
  • kunt stoppen met inlenen, zonder rekening te hoeven houden met strenge ontslagregels;
  • eenvoudig de geschiktheid van de kandidaat kunt testen in het geval u deze na verloop van tijd zelf in dienst wilt nemen;
  • ook in vakantieperiodes en tijdens feestdagen over een goede bezetting kunt beschikken (denk aan de inzet van oproep- en vakantiekrachten).

MEER INFORMATIE?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening op het gebied van uitzenden? Of wilt u weten wat Seesing Flex hierbij voor u kan betekenen? Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. De intercedent die kennis heeft van uw sector helpt u graag verder!