Aalten 0543-740010
Borculo 0573-250185
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Schrijf je in
Tigris

Uren declareren

Je kunt bij Seesing Flex op verschillende manieren je uren declareren. Bij de start van je werkzaamheden krijg je van ons te horen hoe je dit moet doen. Vaak is dit afhankelijk van de wens van onze opdrachtgevers. Op deze pagina lees je de verschillende mogelijkheden om uren te declareren.

Digitaal via Tigris; alles op 1 plek

Voor het verwerken van de uren maken wij gebruik van het digitale softwaresyteem Tigris .Als je via Seesing Flex aan het werk gaat of bent, dan moeten we onderling regelmatig documenten delen. Vanuit jou kun je denken aan het kopie van jouw CV of diploma's. Vanuit ons kunnen dit documenten zijn zoals een opdrachtbevestiging,  loonbelastingverklaring of andere arbeid gerelateerde documenten. Wat het ook is, we kunnen het via de app met elkaar delen. Alle informatie op één plek!
Via de Tigris-app kun je direct vanaf het openingsscherm een urenbriefje aanmaken of inzien. Je hoeft dus niet te zoeken en het wordt jou zo eenvoudig mogelijk gemaakt om jouw uren in te voeren of te bekijken. Ook kun je jouw loonstroken en jaar-opgave op elk moment in Tigris inzien. Ook pas je zelf jouw persoonsgegevens aan; ga je verhuizen, of heb je een nieuw e-mailadres of telefoonnummer? Met de Tigris-app kun je dit soort aanpassingen zelf doen. Hierdoor hebben wij altijd de juiste gegevens van jou in ons systeem.

Werkwijze: de link naar de app is werknemer.tigris.nl. Vanaf de datum dat je begint met werken kun je de gewerkte uren in de Tigris-app invullen. Je ontvangt een email met daarin een inlogcode. Dat gaat als volgt:

  • Ga naar de app en klik rechts bovenin op Mijn Seesing Flex. De flexkrachten van Lochem (voormalig Match4U) kiezen Mijn Seesing Flex (Lochem).
  • Klik vervolgens op inloggen en vul je e-mailadres en wachtwoord in. Als je nog geen wachtwoord hebt, vul je je e-mailadres in en klik je op wachtwoord vergeten. Je krijgt dan een nieuw wachtwoord toegestuurd. Dit wachtwoord kun je dan gebruiken en eventueel later weer aanpassen.
  • Als je bent ingelogd, selecteer je aan de linkerkant het weeknummer en klik je op ‘uren invullen’. LET OP: het is belangrijk dat je het goede weeknummer invult! Let ook op als je voor meerdere opdrachtgevers werkt dat je hier de juiste opdrachtgever selecteert.
  • Als de uren goed zijn ingevuld, klik je op ‘opslaan’ en vervolgens op ‘aanbieden’ om het urenbriefje te versturen.

Reiskosten
Indien jouw reiskosten per dag kunnen verschillen, dan moet je deze ook invullen. Zijn ze echter elke dag hetzelfde, dan hoef je ze niet in te vullen en gaat het automatisch. Om reiskosten in te vullen kun je op het +teken klikken, waardoor er een extra regel komt waarin je deze kunt selecteren en op de gewenste dag(en) het aantal kilometers in kunt vullen.

Verlofuren (vakantie-uren en in sommige gevallen ADV-uren)
Wanneer je verlofuren wilt opnemen, dan kun je deze ook digitaal invullen. Om verlofdagen in te vullen kun je op het +teken klikken, waardoor er een extra regel komt waarin je deze kunt selecteren en op de gewenste dag(en) het aantal uren in kunt vullen.

Urendeclaratie via systeem opdrachtgever

Indien jouw opdrachtgever een eigen urendeclaratiesysteem gebruikt, laten we je dit uiteraard weten voordat je daar aan de slag gaat. Wij ontvangen deze uren dan rechtstreeks van de opdrachtgever.

Meer info over salarisbetaling

Seesing Flex verloont de gewerkte uren standaard op dinsdag. Dit betekent dat alle uren die we op maandag voor 10:00 uur ontvangen, gegarandeerd worden meegenomen. In principe staat je salaris nog diezelfde dag, of op woensdag op je bankrekening; dit is afhankelijk van de verwerkingstijd die jouw bank hanteert en dat heeft Seesing Flex dus niet zelf in de hand. Loonstroken en jaaropgaves ontvang je per e-mail, maar kun je ook altijd terugvinden in Mijn Seesing Flex. Het is belangrijk dat we een correct e-mailadres van je hebben. Heb je geen e-mailadres? Dan sturen we de loonstroken minimaal 1 keer per 4 weken naar je toe per reguliere post.