Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in
Tigris

Uren declareren

Je kunt bij Seesing Flex op verschillende manieren jouw uren declareren. Bij de start van je werkzaamheden krijg je van ons te horen hoe je dit moet doen. Vaak is dit afhankelijk van de wens van onze opdrachtgevers. Op deze pagina lees je meer over het declareren van je gewerkte uren.

Digitaal via Tigris; alles op 1 plek: werknemer.tigris.nl

Voor het verwerken van de uren maken wij gebruik van het digitale softwaresyteem Tigris, met de bijbehorende app. Als je via Seesing Flex aan het werk gaat of bent, dan moeten we onderling regelmatig documenten delen. Hierbij kun je denken aan een kopie van jouw CV of diploma's. Vanuit ons kunnen dit documenten zijn, zoals een opdrachtbevestiging, loonbelastingverklaring of andere arbeidsgerelateerde documenten. Wat het ook is, we kunnen het via de app met elkaar delen. Alle informatie op één plek!
Via de Tigris-app kun je direct vanaf het openingsscherm een urenbriefje aanmaken of inzien. Je hoeft dus niet te zoeken en het wordt jou zo eenvoudig mogelijk gemaakt om jouw uren in te voeren of te bekijken. Ook kun je jouw loonstroken en jaaropgave op elk moment in Tigris inzien. En wijzigt er iets aan jouw persoonsgegevens; je gaat verhuizen, of je hebt een nieuw e-mailadres of telefoonnummer? Dan kun je met de Tigris-app dit soort aanpassingen zelf doen. Hierdoor hebben wij altijd de juiste gegevens van jou in ons systeem.

Werkwijze: de link naar de app is werknemer.tigris.nl. Vanaf de datum dat je begint met werken kun je de gewerkte uren in de Tigris-app invullen. Je ontvangt hiervoor een uitnodiging. Heb je instructies nodig voor het gebruik van de app? Ook die vind je in de app: werknemer.tigris.nl 

Urendeclaratie via systeem opdrachtgever

Indien jouw opdrachtgever een eigen urendeclaratiesysteem gebruikt, laten we je dit uiteraard weten voordat je daar aan de slag gaat. Wij ontvangen deze uren dan rechtstreeks van de opdrachtgever. Je moet dan nog wel de app downloaden voor onder meer inzicht in jouw uren, het opnemen van vakantie-uren en toegang tot jouw loonstroken en jaaropgave.

Meer info over salarisbetaling

Seesing Flex verloont de gewerkte uren standaard op dinsdag. Dit betekent dat alle uren die we op maandag voor 10.00 uur ontvangen, gegarandeerd worden meegenomen. In principe staat je salaris nog diezelfde dag, of op woensdag op je bankrekening; dit is afhankelijk van de verwerkingstijd die jouw bank hanteert en dat heeft Seesing Flex dus niet zelf in de hand. Loonstroken en jaaropgaves kun je dus ook altijd terugvinden in de Tigris-app. Het is belangrijk dat we een correct e-mailadres van je hebben.