Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in
Antwoord op al jouw vragen

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mij inschrijven bij Seesing Flex? Moet ik hiervoor een afspraak maken?
De intercedenten van Seesing Flex staan elke dag van 8:30 tot 17:00 uur voor iedereen klaar. Om er echter zeker van te zijn dat er iemand van de juiste sector beschikbaar is, adviseren wij jou om vooraf telefonisch een afspraak te maken bij de vestiging bij jou in de buurt:

  • Aalten (In House Kaemingk): 0543 - 74 00 10
  • Doetinchem: 0314 - 21 61 55
  • 's-Heerenberg: 0314 - 34 38 77
  • Lichtenvoorde: 0544 - 35 37 39
  • Lochem: 0573 - 25 01 85
  • Wehl: 0314 - 21 60 70
  • Zutphen: 0575 - 74 32 10

Een andere, zeer effectieve manier om je in te schrijven is door jouw gegevens achter te laten op het online inschrijfformulier, of te solliciteren op de door jou gewenste vacature op onze website.

Hoe verloopt de verdere procedure na het inschrijven?
Al tijdens het persoonlijke intakegesprek zullen we eventueel passende vacatures met jou bespreken. Mochten die op dat moment niet beschikbaar zijn, dan registreren wij je in onze database en zullen wij contact opnemen zodra er wel een passende vacature is. Het is in dat geval raadzaam om ook zelf onze website in de gaten te houden, zodat je direct kunt reageren op vacatures die je aanspreken.

Wat moet ik meenemen voor een intakegesprek?
Een recent CV (indien je deze nog niet op onze website hebt achtergelaten), eventuele referenties of aanbevelingsbrieven, diploma’s en/of certificaten en een geldige legitimatie (paspoort of identiteitskaart). Mocht je nog geen CV hebben en je wilt daarbij hulp hebben, klik dan hier. Want dan maak je online gratis een professionele CV.

Wat voor soort banen kan ik vinden via Seesing Flex?
Seesing Flex biedt banen in de Achterhoek en omliggende gebieden als de Stedendriehoek voor mensen van elk niveau (lbo, mbo, hbo en wo) in één van de volgende sectoren: Techniek, Transport, Logistiek, Industrie, Bouw, Financieel/Administratief, Commercieel, Groen, Overheid en Zorg. We bieden ook diverse opleidingsmogelijkheden.

Heeft Seesing Flex alleen tijdelijk werk of kun je ook een vast dienstverband krijgen?
Seesing Flex richt zicht met name op flexibele vacatures, voor lange of korte tijd. Dat wil niet zeggen dat je na een tijd voor een opdrachtgever aan het werk te zijn geweest en naar beide tevredenheid, in vaste dienst kunt treden. Ons label VAST. Werk in de Achterhoek richt zicht op vacatures met uitzicht op een vaste baan bij de inlener. De VAST. medewerkers in Wehl krijgen Werving & Selectie opdrachten van onze klanten, wat betekent dat de kandidaat direct in dienst gaat bij het desbetreffende bedrijf. Check hun website www.vast.nu voor het vacatureoverzicht. 

Welke cao is op mij van toepassing als ik voor Seesing Flex ga werken?
Seesing Flex is aangesloten bij de ABU (Algemene Bond voor Uitzendondernemingen) en voor al onze werknemers is dan ook de ABU-CAO van toepassing. Deze cao schrijft voor dat wij altijd de inlenersbeloning moeten hanteren. Dat wil zeggen dat je het salaris verdient dat bij de inlener van toepassing is.

Hoe moet ik de uren aanleveren?
Voor het verwerken van de uren maken wij gebruik van het digitale softwaresyteem Tigris, met de bijbehorende app: werknemer.tigris.nl.  . Als je via Seesing Flex aan het werk gaat of bent, dan moeten we onderling regelmatig documenten delen. Hierbij kun je denken aan een kopie van jouw CV of diploma's. Vanuit ons kunnen dit documenten zijn, zoals een opdrachtbevestiging, loonbelastingverklaring of andere arbeidsgerelateerde documenten. Wat het ook is, we kunnen het via de app met elkaar delen. Alle informatie op één plek! De uren moeten uiterlijk voor maandagmorgen 10:00 uur ingevuld zijn, omdat we altijd op dinsdag willen verlonen.

Bij wie moet ik mij ziekmelden?
Je bent verplicht om op de eerste verzuimdag, voor aanvang werktijd, daarvan melding te doen bij de opdrachtgever. Vervolgens dien jij je tussen 8:30 en 9:00 uur ziek te melden bij jouw contactpersoon van Seesing Flex. Klik hier voor meer informatie over ziekmelden.

Wanneer ontvang ik mijn salaris bij Seesing Flex?
Wij hanteren voor onze werknemers standaard een weeksalaris. De betaling geschiedt in principe op de dinsdag en dan staat het geld dus uiterlijk op woensdag op je rekening. Enkel als de dinsdag op of direct na een Nationale Feestdag valt, zullen we op een andere dag verlonen.

Wanneer ontvang ik mijn loonstrook?
Loonstroken en jaaropgaves kun je dus ook altijd terugvinden in de Tigris-app. Het is belangrijk dat we een correct e-mailadres van je hebben. Meer info over Tigris: Uren declareren | Uitleg over uren declareren bij Seesing Flex 

Krijg ik ook een jaaropgave?
Seesing Flex verstrekt elk jaar een jaaropgave aan al haar werknemers die terug te vinden is in de Tigris-app..

Wat zijn reserveringen?
Per gewerkt uur bouw je reserveringen op voor vakantiedagen, vakantiegeld en kort verzuim/bijzonder verlof. Op je loonstrook kun je per week zien wat voor elk onderdeel jouw actuele saldo is.

Hoeveel vakantiedagen bouw ik op?
Indien je een jaar lang volledig werkt (op basis van 40 uur per week) bouw je 25 vakantiedagen op, of een evenredig deel daarvan, indien je parttime werkt.

Bouw ik pensioen op als ik via Seesing Flex ga werken?
Als uitzendkracht neem je deel aan de STIPP pensioenregeling. De vakbonden, werkgevers en overheid hebben nieuwe pensioenregels opgesteld, waardoor deze regeling is aangepast. Met de nieuwe pensioenregeling vervalt de wachttijd van acht gewerkte weken voor nieuwe werknemers. Ondanks dat deze regeling pas per 1 juli 2023 ingaat, hebben we afgelopen maart, toen dit werd aangekondigd, de wachttijd direct afgeschaft. Bij ons bouw je dus altijd, vanaf je eerste werkdag, pensioen op. In de bouwsector bouwen de vakkrachten bij ons, vanaf werkdag 1, BPF-bouwpensioen op.

Ik heb geen eigen vervoer. Hoe kom ik op mijn werk?
Seesing Flex heeft fietsen met als doel de flexkracht zonder vervoersmiddel de gelegenheid te geven, tegen een kleine vergoeding per week, eigenaar te worden van een unieke fiets! Informeer bij je contactpersoon hoe het werkt zodat jij op de fiets naar het werk kunt.

Ik heb geldproblemen. Waar kan ik terecht?
Heb jij zorgen over geld of moeite om rond te komen? Geldzorgen kunnen iedereen overkomen. Seesing Flex werkt samen met Geldfit om te zorgen dat jij als uitzendkracht financieel fit blijft of kunt worden. Er is een site die jou veel antwoorden geeft. Doe daar anoniem de test en ontdek binnen 2 minuten wat jij kan doen. Ga naar: ABU uitzendkrachten (medewerkers) - GeldfitZo krijg jij grip op je geld. Heb je vragen? Jouw contactpersoon helpt jou op een discrete manier.