Aalten 0543-740010
Borculo 0573-250185
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Schrijf je in
Antwoord op al jouw vragen

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mij inschrijven bij Seesing Flex? Moet ik hiervoor een afspraak maken?
De intercedenten van Seesing Flex staan elke dag van 8:30 tot 17:30 uur voor iedereen klaar. Om er echter zeker van te zijn dat er iemand van de juiste sector beschikbaar is, adviseren wij jou om vooraf telefonisch een afspraak te maken bij de vestiging bij jou in de buurt:

  • Doetinchem: 0314 - 21 61 55
  • 's-Heerenberg: 0314 - 34 38 77
  • Lichtenvoorde: 0544 - 35 37 39
  • Lochem: 0573 - 25 01 85
  • Wehl: 0314 - 21 60 70
  • Borculo bij 2Work: 0573 - 25 01 85
  • Aalten (In House Kaemingk): 0543 - 74 00 10

Een andere, zeer effectieve manier om je in te schrijven is door jouw gegevens achter te laten op het online inschrijfformulier, of te solliciteren op de door jou gewenste vacature op onze website.

Hoe verloopt de verdere procedure na het inschrijven?
Al tijdens het persoonlijke intakegesprek zullen we eventueel passende vacatures met jou bespreken. Mochten die op dat moment niet beschikbaar zijn, dan registreren wij je in onze database en zullen wij contact opnemen zodra er wel een passende vacature is. Het is in dat geval raadzaam om ook zelf onze website in de gaten te houden, zodat je direct kunt reageren op vacatures die je aanspreken.

Wat moet ik meenemen voor een intakegesprek?
Een recent CV (indien je deze nog niet op onze website hebt achtergelaten), eventuele referenties of aanbevelingsbrieven, diploma’s en/of certificaten en een geldige legitimatie (paspoort of identiteitskaart). Mocht je nog geen CV hebben en je wilt daarbij hulp hebben, klik dan hier. Want dan maak je online gratis een professionele CV.

Wat voor soort banen kan ik vinden via Seesing Flex?
Seesing Flex biedt banen in de Achterhoek, Twente en Stedendriehoek voor mensen van elk niveau (lbo, mbo, hbo en wo) in één van de volgende sectoren: Techniek, Transport, Logistiek, Industrie, Bouw, Financieel/Administratief, Commercieel en Zorg. We bieden ook diverse opleidingsmogelijkheden.

Heeft Seesing Flex alleen tijdelijk werk of kun je ook een vast dienstverband krijgen?
Seesing Flex richt zicht met name op flexibele vacatures, voor lange of korte tijd. Dat wil niet zeggen dat je na een tijd voor een opdrachtgever aan het werk te zijn geweest en naar beide tevredenheid, in vaste dienst kunt treden. Ons label VAST. Werk in de Achterhoek richt zicht op vacatures met uitzicht op een vaste baan bij de inlener. De VAST. branchespecialisten in Wehl krijgen Werving & Selectie opdrachten van onze klanten, wat betekent dat de kandidaat direct in dienst gaat bij het desbetreffende bedrijf. Check hun website www.vast.nu voor het vacatureoverzicht. 

Welke cao is op mij van toepassing als ik voor Seesing Flex ga werken?
Seesing Flex is aangesloten bij de ABU (Algemene Bond voor Uitzendondernemingen) en voor al onze werknemers is dan ook de ABU-CAO van toepassing. Deze cao schrijft voor dat wij altijd de inlenersbeloning moeten hanteren. Dat wil zeggen dat je het salaris verdient dat bij de inlener van toepassing is.

Hoe moet ik de uren aanleveren?
Seesing Flex werkt met het digital urensysteem E-Uur, dat je zowel op de computer als telefoon (middels een app) kunt toepassen. In principe vul jij je uren hierop in en zal de opdrachtgever deze controleren en goedkeuren, waarna deze automatisch in ons systeem worden verwerkt. Op basis hiervan zullen wij de verloning verwerken. De uren moeten uiterlijk voor maandagmorgen 10:00 uur ingevuld zijn, omdat we altijd op dinsdag willen verlonen.

Bij wie moet ik mij ziekmelden?
Je bent verplicht om op de eerste verzuimdag, voor aanvang werktijd, daarvan melding te doen bij de opdrachtgever. Vervolgens dien jij je tussen 8:30 en 9:00 uur ziek te melden bij jouw contactpersoon van Seesing Flex. Klik hier voor meer informatie over ziekmelden.

Wanneer ontvang ik mijn salaris bij Seesing Flex?
Wij hanteren voor onze werknemers standaard een weeksalaris. De betaling geschiedt in principe op de dinsdag en dan staat het geld dus uiterlijk op woensdag op je rekening. Enkel als de dinsdag op of direct na een Nationale Feestdag valt, zullen we op een andere dag verlonen.

Wanneer ontvang ik mijn loonstrook?
De loonstroken worden direct met de verloning per email naar alle werknemers verstuurd.

Krijg ik ook een jaaropgave?
Seesing Flex verstrekt elk jaar een jaaropgave aan al haar werknemers.

Wat zijn reserveringen?
Per gewerkt uur bouw je reserveringen op voor vakantiedagen, vakantiegeld en kort verzuim/bijzonder verlof. Op je loonstrook kun je per week zien wat voor elk onderdeel jouw actuele saldo is.

Hoeveel vakantiedagen bouw ik op?
Indien je een jaar lang volledig werkt (op basis van 40 uur per week) bouw je 25 vakantiedagen op, of een evenredig deel daarvan, indien je parttime werkt.

Bouw ik pensioen op als ik via Seesing Flex ga werken?
Vanaf  de 27e werkweek bouw je bij Seesing Flex STIPP-pensioen op. Enige uitzondering hierop is de bouwsector; vakkrachten bouwen bij ons, vanaf werkdag 1, BPF-bouwpensioen op.

Ik heb geen eigen vervoer. Hoe kom ik op mijn werk?
Seesing Flex heeft fietsen met als doel de flexkracht zonder vervoersmiddel de gelegenheid te geven, tegen een kleine vergoeding per week, eigenaar te worden van een unieke fiets! Informeer bij je contactpersoon hoe het werkt zodat jij op de fiets naar het werk kunt.