Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in

Werken via Seesing Flex

Ben je op zoek naar een nieuwe baan in de regio Achterhoek of omliggende gebieden als de Stedendriehoek? Neem dan contact met ons op en ga via ons aan het werk bij innovatieve, leuke en interessante bedrijven in deze regio. 

Wat zijn de voordelen van werken via een uitzendbureau?

Als flexkracht ben je in dienst van Seesing Flex en werk je voor één van onze opdrachtgevers. Werken via Seesing Flex biedt je - naast een uitgebreid netwerk van aantrekkelijke, gerenommeerde en veelzijdige opdrachtgevers - veel voordelen:

  • Grote flexibiliteit;
  • Persoonlijke ondersteuning bij je carrièreplanning;
  • Razendsnel een schat aan ervaring opdoen;
  • Mooie opstap naar een vaste baan.

Ga je op zoek naar werk via Seesing Flex, dan maak je meer kans om voor een gesprek te worden uitgenodigd dan wanneer je rechtstreeks solliciteert. We gaan met jou in gesprek over jouw wensen en welke stap(pen) je in jouw carrière graag wilt zetten. Al dan niet brengen we ter sprake dat het volgen van een opleiding via Seesing Flex Leert! noodzakelijk is om nog meer aansluiting te vinden in de vacature die jij ambieert. Zo vergroten we de kansen op een goede match tussen jou als werknemer en werkgevers die bij jou passen.

Bekijk ons vacatureaanbod

In onze vacaturebank zie je alle actuele vacatures. Misschien staat jouw (volgende) baan er al tussen! Bekijk online de vacatures of loop gewoon eens bij ons binnen als je op zoek bent naar een leuke baan. We gaan graag met jou aan de slag!
Zie je niet direct een passende vacature? Schrijf je dan in bij ons als werkzoekende bij één van onze vestigingen, bel ons of stuur een mail.