Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in

Werken bij Kaemingk!

 

 

Over Kaemingk

Kaemingk Seasons Decorations in Aalten is een internationaal bedrijf dat alle continenten afreist om de meest schitterende decoratieartikelen voor huis en tuin te vinden. Een groot deel van het jaar zit Kaemingk middenin 'the most wonderful time of the year', maar ook buiten het kerstseizoen verwerken zij de mooiste decoratieartikelen. Omdat zij altijd op zoek zijn naar (flexibel) personeel is Seesing Flex In Huis ontstaan. In het filmpje laten we je graag kennis maken met het ‘’Werken bij Kaemingk’’.

 

 

Schitteren bij Kaemingk

Ter voorbereiding op het kerstseizoen, dat al in mei begint, is er volop logistiek werk bij Kaemingk. Ook buiten deze periode zijn er vacatures voor korte of lange termijn én voor vaste contracten. Zo zijn er mogelijkheden voor onder meer orderpickers, logistiek medewerkers, reachtruck­chauffeurs, medewerkers wikkelplaat, controleurs en combitruckchauffeurs. Je komt te werken in een 2-ploegendienst en heel leuk team met korte lijnen. Er hangt een goede sfeer en naast de lekkere lunches en smaakvolle drankjes is er ook aandacht voor bijvoorbeeld Poolse dagen. Het uurloon is goed met uiteraard een ploegentoeslag. In deze nieuwsbrief vertelt Jan-Willem Oonk over zijn banenswitch van bakker naar een baan in de logistiek en zowel Koen Monasso als onze In Huis intercedenten Sanne, Vera en Masja vertellen over het fijne werken bij Kaemingk en het gemak van Seesing Flex In Huis. 

 

Nieuwsbrief over Kaemingk

Het fijnste van het werken bij Kaemingk?

Dat zijn de vaste begin- en eindtijden. En de korte lijnen want iedere dag is Vera, Sanne of Masja bij Kaemingk aanwezig zodat je direct antwoord hebt op jouw vragen! Kijk hieronder in welke functie jij kunt schitteren!

Kom meer te weten over jouw nieuwe baan

Laat teamleider Wim je uitleggen wat het werken als orderpicker in de Jumbo-hal inhoudt.
 

Seesing Flex in Huis

Vera Weelink, Sanne van Kampen en Masja Harbers zijn werkzaam als In-Huis intercedent bij Kaemingk. Omdat we letterlijk ‘in huis’ zitten, weten we wat er speelt binnen het bedrijf Kaemingk, de afdelingen en wat voor welke vacature nodig is. Soms is dat ervaring, maar soms ook een certificaat. Heb jij dat niet, maar ben je een harde, serieuze werker die graag aan de slag wil, dan ben je toch van harte welkom bij Kaemingk. Wij leren het je graag en je kan via ons de juiste certificaten halen. Samen klaren we de klus! Bel voor het maken van een (online) afspraak: 0543 – 74 00 10 of laat je gegevens achter via het contactformulier onderaan deze pagina.

Team Kaemingk in huis

Logistieke ladder

Zit jouw gewenste vacature er niet bij en ben je benieuwd welke logistieke functies er nog meer zijn bij de mooie Achterhoekse werkgevers? Met de logistieke ladder van Seesing Flex krijg je een duidelijk beeld van diverse functies op verschillende niveaus. Er zijn ook volop doorgroeimogelijkheden. Graag informeren wij jou daarover. Kijk nu alvast op: http://logistiekeladder.seesingflex.nl

Direct in vaste dienst

Er zijn ook verschillende vacatures waarbij je rechtstreeks in dienst treedt bij Kaemingk. Neem contact op met Femke Schroder voor meer informatie. Zij vertelt jou er graag alles over!

Wij maken graag kennis met je!

Wil je dat wij contact met je opnemen over een vacature of over het werken bij Kaemingk in het algemeen? Vul dan onderstaand contactformulier in.