Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in

Kom schitteren bij Kaemingk!

Kaemingk Seasons Decorations in Aalten is een internationaal bedrijf dat alle continenten afreist om de meest schitterende decoratieartikelen voor huis en tuin te vinden. Een groot deel van het jaar zit Kaemingk middenin 'the most wonderful time of the year', maar ook buiten het kerstseizoen verwerken zij de mooiste decoratieartikelen. Omdat zij altijd op zoek zijn naar (flexibel) personeel is Seesing Flex In Huis ontstaan. In het filmpje laten we je graag kennis maken met het ‘’Werken bij Kaemingk’’.

 

Het decor voor jouw nieuwe baan! 

Ter voorbereiding op het kerstseizoen, dat al in mei begint, is er volop logistiek werk bij Kaemingk. Ook buiten deze periode zijn er vacatures voor korte of lange termijn én voor vaste contracten. Zo zijn er mogelijkheden voor onder meer orderpickers, logistiek medewerkers, reachtruck­chauffeurs, medewerkers wikkelplaat, controleurs en combitruckchauffeurs. Je komt te werken in een 2-ploegendienst en heel leuk team met korte lijnen. Er hangt een goede sfeer en naast de lekkere lunches en smaakvolle drankjes is er ook aandacht voor bijvoorbeeld Poolse dagen. Het uurloon is goed met uiteraard een ploegentoeslag.

 

Werken bij Kaemingk

Het fijnste van het werken bij Kaemingk?

Dat zijn de vaste begin- en eindtijden. En de korte lijnen want iedere dag is Vera, Britt of Masja bij Kaemingk aanwezig zodat je direct antwoord hebt op jouw vragen! Kijk hieronder in welke functie jij kunt schitteren!

Logistieke vacatures

Er zijn verschillende logistieke vacatures om alle decoratie- en seizoensartikelen op de juiste plek te krijgen.

Reachtruckchauffeur
Orderpicker
Medewerker Losploeg
Combitruckchauffeur
Logistiek Medewerker Monsterafdeling

BBL vacatures

Ben jij wel klaar met het hele dagen in de schoolbanken zitten? Er zijn ook BBL vacatures bij Kaemingk! Dus wil jij graag werken, een beetje leren én geld verdienen? Dan zit je bij Kaemingk óók op de juiste plek. 

BBL Logistiek Teamleider
BBL Logistiek Medewerker

Direct in vaste dienst

Ook hebben wij een aantal vacatures voor jou waarbij je direct in vaste dienst komt bij Kaemingk. 

Debiteurenbeheerder
Junior Decorateur stylist
Decorateur/Stylist
Technisch Tekenaar
Tekenaar/Decorateur
Technisch Medewerker Showroom
Junior Interieurbouwer/Timmerman/-vrouw
Showroom Onderhoud

Kom meer te weten over jouw nieuwe baan

Laat teamleider Wim je uitleggen wat het werken als orderpicker in de Jumbo-hal inhoudt.
 

Seesing Flex in Huis

Vera Weelink, Britt Westervoorde & Masja Harbers zijn werkzaam als In-Huis intercedenten bij Kaemingk. Omdat we letterlijk ‘in huis’ zitten weten we wat er speelt binnen het bedrijf Kaemingk, de afdelingen en wat voor welke vacature nodig is. Soms is dat ervaring, maar soms ook een certificaat. Heb jij dat niet, maar ben je een harde, serieuze werker die graag aan de slag wil, dan ben je toch van harte welkom bij Kaemingk. Wij leren het je graag en je kan via ons de juiste certificaten halen. Samen klaren we de klus! Bel voor het maken van een (online) afspraak: 0543 – 74 00 10 of laat je gegevens achter via het contactformulier: