Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in
Seesing Flex Doetinchem

De inzet van vakantiekrachten

Veel mensen leven er ieder jaar naartoe; de zomervakantie. En geef ze eens ongelijk! Wat is er mooier dan volledig tot rust komen in de warmste periode van het jaar? Ook uw medewerkers genieten wellicht van een welverdiende vakantie. Maar hoe komt u met een gerust hart deze periode door? Vakantiekrachten zijn ideaal voor het opvullen van tijdelijke werkplekken. Het voordeel van deze jongeren is dat zij vaak enthousiast, flexibel inzetbaar en bovenal leergierig zijn. Seesing Flex ondersteunt u bij het hele proces, van de werving van vakantiekrachten tot verloning en arbeidsvoorwaarden.

DE INZET VAN VAKANTIEKRACHTEN

In de zomerperiode en tijdens overige schoolvakanties kunt u studenten en scholieren, ofwel ‘vakantiekrachten’ inzetten. Niet alleen zijn vakantiekrachten enthousiast en flexibel, het is ook nog eens financieel aantrekkelijk voor u als werkgever. Er gelden echter wel bepaalde regels voor vakantiekrachten jonger dan 18 jaar. Het doel is om de veiligheid, gezondheid en het welzijn van vakantiekrachten in acht te nemen. Denk hierbij aan het aantal werkuren welke zij mogen maken. Vragen? Wij helpen u graag!

KOSTEN

Voor vakantiekrachten geldt een lagere kostprijs en voor u dus ook een lager tarief in vergelijking tot reguliere uitzendkrachten, wat het een financieel aantrekkelijke optie maakt. Seesing Flex helpt u graag bij het werven van geschikte vakantiekrachten voor uw organisatie.

MEER WETEN?

Wilt u weten hoe onze vakantiekrachten u de zomer door kunnen helpen? Neem dan contact met ons op via 0544 - 35 37 39, of bel naar de Seesing Flex vestiging bij u in de buurt. Seesing Flex helpt u graag!