Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in
Volop werk in de productie

Industrie vacatures en banen in de Achterhoek en omliggende gebieden

Ben je op zoek naar een baan in de industriële sector? Bijvoorbeeld als productiemedewerker, operator of monteur? Of als medewerker afmontage, spuiter of houtbewerker? Of wil je in de industriële sector als oproepkracht aan de slag? In alle gevallen ben je bij Seesing Flex aan het juiste adres. We hebben regelmatig mooie vacatures bij industriële bedrijven in de regio. Maak gerust eens een afspraak met een van onze intercedenten in Aalten, Doetinchem, 's-Heerenberg, Lichtenvoorde, Lochem, Wehl of Zutphen en houd de vacatures hierboven in de gaten. Wij gaan graag samen met jou op zoek naar een passende baan.

Vacatures in de industriële sector

Seesing Flex is in de uitzendbranche actief in verschillende vakgebieden, waaronder techniek, transport, logistiek, industrie, bouw, financieel, commercieel en zorg. Hierdoor werken wij samen met zeer diverse bedrijven in regio. Met veel van onze opdrachtgevers doen we al jaren zaken, maar regelmatig kloppen ook nieuwe bedrijven bij ons aan om hen te helpen in de zoektocht naar een nieuwe medewerker. Zodoende hebben we continu een ruim aanbod van leuke vacatures voor je in de industrie.

Een baan die jou past 

Heb jij ervaring als productiemedewerker en ben je op zoek naar werk? Dan is de kans groot dat we jou een passende baan in de industriële sector kunnen aanbieden, met diverse mogelijkheden om voor een korte of langere periode aan de slag te gaan, fulltime of parttime. Zo is regelmatig sprake van uiteenlopende productieopdrachten goed op elkaar aansluiten qua piekperiode, zodat je ook langdurig via Seesing Flex aan de slag kunt.

Opleiding via Seesing Flex

Heb je nog geen diploma of certificaat, maar wil je wel graag in de industriële sector aan de slag? Of is bijscholing of een gerichte praktijkcursus nodig voordat je aan de slag kunt? Vanuit Seesing Flex bieden we meer dan werk alleen en helpen we je via diverse opleidingsmogelijkheden. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden om een opleiding via ons te volgen.

Meer weten?

Heb je vragen over een van de vacatures in de industriële sector? Of wil je meer weten over de mogelijkheden om opgeleid te worden en/of aan de slag te gaan in de industrie? Neem dan contact met ons.