Schrijf je in
Blogs

   

17-11-2021
Werkplezier voorop!

Als gezonde werkstress omslaat in ongezonde werkstress dan neemt het werkplezier af. Het is de Week van de Werkstress en daarmee het perfecte moment om jouw huidige baan onder de loep te nemen. Hoe..

dame automonteur
14-10-2021
Zie jij ook door de Achterhoekse bomen het bos niet meer?

Nooit eerder was het aanbod van vacatures zo groot. Of het nu online is, of gewoon in het straatbeeld; overal ‘schreeuwen’ bedrijven om werknemers. Dus ben jij werkzoekend, of overweeg je om een..

veel vacatures!
06-07-2021
Gouden handen

Laten we vooral de kwaliteiten van onze jonge generatie benutten; ook als ze in de praktijk een vak willen leren. Want hun handen zijn in alle opzichten goud waard! Lees meer....

gouden handen
22-06-2021
Wie is dat mannetje eigenlijk?

Heb jij je ook weleens afgevraagd wie nu eigenlijk dat mannetje in het Seesing Flex logo is? Nou, dat is Sees; ons beeldmerk waarmee wij onszelf, maar vooral ook onze kandidaten willen..

Sees
16-06-2021
Seesing Flex Leert voor bedrijven

Seesing Flex is meer dan werken alleen. Ook het op weg helpen naar verbreding of verdieping in werk is onderdeel van onze diensten. Ook bedrijven kunnen profiteren van de mogelijkheden!

Seesing Flex leert!
10-06-2021
Stel, jouw droombaan ligt voor het oprapen

Trek je ‘stoute’ (werk)schoenen aan en jaag jouw droom na! Doe dat waar jij gelukkig van wordt....

cocktailshaker
25-05-2021
Werken voor de gemeente? De keuze is reuze!

In de afgelopen maanden hebben we al veel werkzoekenden aan een baan kunnen helpen bij één van de Achterhoekse gemeenten en werkorganisaties. Hoe dat zo is ontstaan vertellen wij je graag want op..

Flexwerk Achterhoek
14-01-2021
Tim leert en verdient als werkstudent extra bij

De momenten dat Tim Zents niet voor zijn opleiding bezig is, werkt hij als werkstudent. ''Mijn studie helpt mij bij het uitvoeren van mijn werk en als werkstudent leer ik dingen die ik bij mijn..

Tim
01-09-2020
Jouw eerste baan vind je bij Seesing Flex

Een verre vakantie om het behalen van jouw diploma te vieren zit er voorlopig niet in. Gelukkig zijn er ook in de omgeving voldoende mogelijkheden om helemaal tot rust te komen na een hectische en..

20-08-2020
Blijven of gaan bij je huidige baan?

Doe jij je ding? Leer je regelmatig nog nieuwe dingen bij, waardoor jij je vakkundigheid blijft verbeteren? Heb je een leuke werkgever die mooie projecten maakt en ook nog eens goed is voor jouw en..

21-07-2020
Soft skills zijn tegenwoordig belangrijker dan ooit!

Soft skills zijn tegenwoordig belangrijker dan ooit! Werkgevers vinden het vooral belangrijk dat medewerkers goed kunnen samenwerken. Zeker in deze tijd is het belangrijk dat je zowel offline als..

21-07-2020
Werk vinden in deze tijd? Wij geven je tips!

Door de coronacrisis is er sinds het begin van dit jaar veel veranderd in ons land. Ook economisch is de crisis goed te merken: Mensen verliezen hun baan, bedrijven kunnen nog maar net het hoofd..

21-04-2020
Met BBL kom je er wel!

Een opleiding volgen voor jouw lievelingsberoep en tegelijkertijd werkervaring opdoen in de praktijk? Klinkt jou dat goed in de oren? Volg dan een BBL-traject bij Seesing Flex. Tijdens het volgen..

Een BBL opleiding volgen bij Seesing Flex in de Achterhoek
06-01-2020
Ben jij 22 jaar of ouder, dan heb je recht op het minimumloon!

Ga jij binnenkort op zoek naar een (nieuwe) baan en heb je geen idee hoeveel je gaat verdienen? Na het lezen van dit artikel ben jij klaargestoomd om te onderhandelen over jouw salaris.

21-10-2019
Wat draag je naar een sollicitatiegesprek?

In deze blog willen wij je graag meer vertellen over hoe je, door middel van kleding, je eigen persoonlijkheid beter kunt neerzetten tijdens een sollicitatiegesprek. Bedenk dat de persoon tegenover..

15-08-2019
Hoe bereid ik mij voor op een sollicitatiegesprek?

In dit blog wil ik graag dieper ingaan op hoe je een sollicitatiegesprek zo goed mogelijk kunt voorbereiden. Helaas zien wij in de dagelijkse praktijk van Seesing Flex nog veel 'klassieke fouten'..

Seesing Personeel Werving en Selectie
08-07-2019
Wat te doen na je afstuderen?

De afstudeerperiode komt er weer aan. Misschien ben je nu nog wel hard aan het blokken voor de laatste tentamens of zit je te zwoegen op je scriptie, binnenkort heb jij wellicht je papiertje op zak...

Afstudeerders
01-07-2019
Yes, eindelijk afgestudeerd! Maar wat nu?

Na een aantal jaren hard werken is het je dan eindelijk gelukt, je bent afgestudeerd en klaar om het werkveld te betreden. Tijdens je studie ben je er achter gekomen wat de positieve en negatieve..

19-06-2019
Zit jij volgende week tegenover je nieuwe werkgever?

Het zoeken naar een baan in voor de één makkelijker dan voor de ander. Tess, Intercedent bij Seesing Personeel, heeft speciaal voor jou 9 tips op een rijtje gezet.

14-05-2019
Van de Achterhoek naar Amsterdam, en terug!

Onze collega Tess verhuisde twee jaar geleden naar Amsterdam voor een nieuwe baan. Ondertussen is ze terug in de Achterhoek en vertelt ze ons waarom ze het belangrijk vindt om de baanmogelijkheden..

Tess Hofland
01-03-2019
Met deze 5 tips stel jij een ijzersterk CV op!

Een CV, oftewel een Curriculum Vitae, is een samenvatting van je professionele leven. Aan de hand hiervan kan een (toekomstige) werkgever zien waar je ervaring in hebt en of je op deze manier past..

23-05-2018
Motivatiebrief schrijven

Een goede sollicitatiebrief schrijven is niet makkelijk. Je wil je graag onderscheiden en er voor zorgen dat je uitgenodigd wordt voor een gesprek. In deze blog laten wij je de stappen zien om tot..

Schrijf je in voor een (nieuwe) baan!
05-03-2018
Op naar jouw tweede sollicitatiegesprek!

Je hebt je tijdens het eerste gesprek goed gepresenteerd en hier mag je trots op zijn! Nu is het belangrijk dat jij je goed voorbereidt op de tweede ronde.

Seesing Personeel Werving en Selectie
14-03-2017
Hoe maak je een CV?

In mijn werk komen we dagelijks rond de 200 cv's tegen die we mogen beoordelen. De verschillen van al deze cv's zijn enorm groot. Graag wil ik mijn zienswijze over een goed cv met je delen.

Schrijf je in voor een (nieuwe) baan!