Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in
Blogs

   

12-06-2024
Lekker onder de mensen blijven

Ooit leende Johan Groote Haar als manager zelf flexkrachten in bij Seesing Flex. Van meet af aan was er destijds een klik. Daarom besloot hij in 2019 ook bij hen aan te kloppen toen hij officieel..

24-05-2024
De voordelen van BBL'ers

Heb je ooit al eens de inzet van BBL-leerlingen overwogen? Het is een mooie manier om jong talent te werven, op te leiden en voor langere tijd aan jullie organisatie te binden. Lees hier meer....

BBL
02-05-2024
Jelle werkt met veel plezier bij Svedex

Makkelijk en meedenkend: Jelle Kras vertelt over zijn solliciatieprocedure bij Seesing Flex en het werken bij Svedex. Lees hier zijn verhaal....

Jelle werkt bij Svedex
30-04-2024
Paspoortenpiek onder controle

Dat de paspoortenpiek eraan kwam was voor heel gemeenteland een gegeven. Maar hoe ga je daarmee om, zonder dat er te veel druk op de organisatie komt te liggen? Marjolein Kröner vertelt je hier..

Paspoortenpiek onder controle
30-04-2024
Onverwachte match met succes

Leonie Kolkman werkte in de zorg, maar was klaar met de onregelmatigheid. Ze ging op zoek naar een andere baan en reageerde, via Seesing Flex, op een kantoorbaan bij een zorgorganisatie. Inmiddels..

Onverwachte match met succes..png
16-04-2024
SV Grol: Sponsor van het kwartaal

In de april-uitgave van het SV Grol clubblad een mooi interview met onze directeur Sander Kolkman. Lees hier het hele artikel.

Sander Kolkman en Linda Meurkes
05-03-2024
Seesing Flex kiest voor nieuwe slogan

Seesing Flex kiest voor nieuwe slogan ''Door Achterhoekers, voor Achterhoekers'' past erg goed bij ons. Toch kiezen we voor iets nieuws. Lees hier woarum dattan?

Omdat het werkt.
05-02-2024
Vraag & antwoord - Scholingsvouchers

In deze rubriek vragen we regelmatig één van onze collega Seesing Flexers het hemd van het lijf over een specifiek onderwerp waar hij of zij veel verstand van heeft. Voor deze eerste editie bijt..

18-12-2023
De stille kracht van de Achterhoekse arbeidsmarkt

In de rustieke schoonheid van de Achterhoek gaat de tijd langzamer. Maar achter deze ogenschijnlijke kalmte schuilt een arbeidsmarkt die fluistert in plaats van schreeuwt. De Achterhoekse..

werk in de achterhoek
31-10-2023
Achterhoekse opleidingswensen vervuld

De wensen van de Achterhoekse bedrijven en haar werkende populatie op het gebied van bij- of omscholing veranderen. Het aanbod van mensen in diverse sectoren blijft immers beperkt, waardoor het voor..

Opleidingswensen
05-10-2023
Laad jij op van de Logistiek?

Dat begrijpen wij als geen ander. Met of zonder opleiding ga je in de logistiek een mooie carrière tegemoet. Daarnaast is de branche ook nog eens heel dynamisch. Het is bij Seesing Flex Maand van..

24-08-2023
Gaat AI het van ons overnemen?

AI-wat? Deze geavanceerde kunstmatige intelligentie, een chatbot, is in staat om vragen van gebruikers te beantwoorden met “mensachtige antwoorden”. Een enorm innovatief middel dat aan het..

19-07-2023
Een afwisselende baan bij een fijne werkgever

Seesing Flex heeft transport vacatures bij veel mooie, prominente, regionale transportbedrijven in allerlei sectoren. Werken als chauffeur via ons kent vele voordelen, denk aan afwisseling,..

28-06-2023
Hoe is het Graafschap College als werkgever?

Het Graafschap College; wie kent het niet? Sinds jaar en dag is dit hét mbo-opleidingsinstituut in de Achterhoek. Vaak hoor en lees je hoe het is om er een opleiding te volgen. Maar hoe is het..

13-06-2023
Pensioen aanpassing

Bij Seesing Flex doen we er alles aan om een goede werkgever te zijn voor onze flexkrachten. Zo bouw je bij ons al vanaf jouw eerste werkdag pensioen op!

Goed werkgeverschap
01-06-2023
Naoberschap; essentieel voor het verenigingsleven

Voor clubs, verenigingen en evenementen is het steeds lastiger om vrijwilligerstaken verdeeld te krijgen. Een verrassende trend omdat we zien dat de nieuwe generatie steeds meer op zoek is naar een..

Samen komen we verder #noaberschap
20-04-2023
Het is fijn werken bij Kaemingk Season Decorations

Jacqueline werkt bij onze opdrachtgever Kaemingk Season Decorations in Aalten. Wat maakt het dat ze iedere dag met veel plezier naar haar werk gaat. Lees hier haar verhaal.

Jacqueline bij Kaemingk aan het werk
20-04-2023
De In Huis Intercedenten bij Kaemingk hebben korte lijntjes met de flexkrachten

Seesing Flex heeft een aantal In Huis vestigingen. Graag laten we je kennis maken met de enthousiaste In Huis intercedenten bij Kaemingk in Aalten!

In Huis Intercedenten Kaemingk
13-04-2023
Wij maken ons totaal geen zorgen

We laten ons beïnvloeden door de negatieve berichten in de media. Maar wij maken ons helemaal geen zorgen. Zeker niet als het gaat om het leven, wonen en bovenal werken in onze mooie Achterhoek...

Mooi wonen in de Achterhoek
28-03-2023
Waar zijn de vakantiekrachten gebleven?

Lees in de blog van Sander Kolkman over zijn vraag: Waar zijn de vakantiekrachten gebleven?

Vakantiewerk
28-03-2023
Laat je kans op meer werkgeluk niet liggen

“We zijn verheugd dat bedrijven meer dan ooit genegen zijn om niet sec naar het CV te kijken, maar vooral naar iemands talenten, competenties en wensen. Seesing Flex zoekt voor prachtige bedrijven..

Persoonlijk en dichtbij
23-03-2023
De juiste persoon op de juiste plek!

Yasser kon via een val niet meer werken als pakketbezorger. Bij Fijnder werd hij benaderd voor speeddates vanuit Seesing Flex Meedoen! Lees hier zijn verhaal naar een passende baan....

Sandra & Yasser opvanglocatie Oost Gelre
13-03-2023
‘Elke dag leer ik bij en krijg ik nieuwe bagage mee’

In gesprek met Bob Heijltjes, accountmanager bij Werkleerbedrijf Fijnder. Met zijn lengte van ruim twee meter en vrolijke uitstraling zie je Bob Heijltjes (28) uit Groenlo niet snel over het hoofd...

Bob Accountmanager Fijnder
13-03-2023
Tevreden kandidaat en opdrachtgever ineen

Annette Schootstra heeft zowel aan de kandidaten- als opdrachtgeverkant ervaring met onze dienstverlening. Zij, evenals haar collega Johanneke van den Brink, hebben namelijk via Seesing Flex hun..

Gemeentehuis Berkelland
14-02-2023
50+ Waarom niet?

De krapte op de arbeidsmarkt duurt voort. Veel bedrijven hebben nog elke dag te maken met onderbezetting. Hierdoor zijn lange levertijden aan de orde van de dag en blijven werknemers langdurig onder..

50-plus werkenden
17-01-2023
Succesvolle omscholing in de techniek, bouw en zorg

Succesvolle omscholing in de techniek, bouw en zorg Er zijn niet voldoende kandidaten in bepaalde sectoren. Je moet blijven omdenken en dat doet Seesing Flex bijvoorbeeld in de vorm van..

Succesvolle omscholing via Seesing Flex
19-12-2022
Terugkijken en vooruitzien

Ineens is het alweer half december en gaan we hard richting einde van het jaar. December is niet alleen speciaal vanwege alle feestdagen, kerstborrels en (al dan niet verplichte) familiebezoekjes,..

Terugkijken en vooruitzien
26-10-2022
Schaarste vraagt om dubbel omdenken

Schaarste! Ik kan het woord eigenlijk niet meer horen. Als de kandidaten er in bepaalde sectoren écht niet zijn, dan moet je opnieuw omdenken! Hoe? Lees hier meer....

omdenken
04-10-2022
Personeelswerving vraagt om meer creativiteit

Hoewel we langzaamaan wat meer beweging zien op de arbeidsmarkt, zal het tij niet zomaar keren. We moeten de geschikte werknemers nog steeds met een lampje zoeken. Het publiceren van een vacature op..

Column Sander
05-09-2022
Moeder en dochter samen op de vrachtwagen bij de Buha

De een heeft net haar vrachtwagenrijbewijs gehaald, de ander heeft zojuist te horen gekregen dat ze mag beginnen aan rijbewijs C. Sherina Cooke (24) en haar moeder Margreth Cooke-Satter (49) werken..

22-06-2022
Door de ogen van... Marjolein

In 'door de ogen van' lees je alles over een functie bij Kaemingk season decorations in Aalten vanuit het perspectief van een medewerker die deze functie ook daadwerkelijk uitvoert. In deze editie..

14-06-2022
Een tussenjaar geeft ruimte aan 2 kanten

Een tussenjaar kan voor zowel het bedrijf als de kandidaat een perfecte oplossing zijn. Om na te denken over de vervolgstap, om kennis te maken met een sector of functie of om een jaar lekker geld..

Sanna Harbers
02-06-2022
Bij twijfel, wél oversteken!

Gun je zelf meer werkgeluk en zet die eerste stap. Kom naar Seesing Flex. Vervolgens zorgen wij voor een warm onthaal, de nodige aandacht en juiste begeleiding naar jouw nieuwe baan, zodat je veilig..

Wel oversteken
24-05-2022
Ineke: de opleidingscoördinator van Seesing Flex

Het begint áltijd met een persoonlijk gesprek met de toekomstig BBL’er. Door het gesprek aan te gaan én verder te kijken dan het cv, kunnen we de wensen en ambities van iemand goed scherp..

Ineke Eskes
21-04-2022
Van bouw naar afval: Stef is nog elke dag blij met zijn overstap

Van bouw naar afval: Stef is nog elke dag blij met zijn overstap Soms is het tijd om het roer helemaal om te gooien. Dat gold zeker voor Stef Hoitink (49) uit Zieuwent. Na 25 jaar werken in de..

17-11-2021
Werkplezier voorop!

Als gezonde werkstress omslaat in ongezonde werkstress dan neemt het werkplezier af. Het is de Week van de Werkstress en daarmee het perfecte moment om jouw huidige baan onder de loep te nemen. Hoe..

dame automonteur
14-10-2021
Zie jij ook door de Achterhoekse bomen het bos niet meer?

Nooit eerder was het aanbod van vacatures zo groot. Of het nu online is, of gewoon in het straatbeeld; overal ‘schreeuwen’ bedrijven om werknemers. Dus ben jij werkzoekend, of overweeg je om een..

veel vacatures!
06-07-2021
Gouden handen

Laten we vooral de kwaliteiten van onze jonge generatie benutten; ook als ze in de praktijk een vak willen leren. Want hun handen zijn in alle opzichten goud waard! Lees meer....

gouden handen
16-06-2021
Seesing Flex Leert voor bedrijven

Seesing Flex is meer dan werken alleen. Ook het op weg helpen naar verbreding of verdieping in werk is onderdeel van onze diensten. Ook bedrijven kunnen profiteren van de mogelijkheden!

Seesing Flex leert!
10-06-2021
Stel, jouw droombaan ligt voor het oprapen

Trek je ‘stoute’ (werk)schoenen aan en jaag jouw droom na! Doe dat waar jij gelukkig van wordt....

cocktailshaker
25-05-2021
Werken voor de gemeente? De keuze is reuze!

In de afgelopen maanden hebben we al veel werkzoekenden aan een baan kunnen helpen bij één van de Achterhoekse gemeenten en werkorganisaties. Hoe dat zo is ontstaan vertellen wij je graag want op..

Flexwerk Achterhoek
14-01-2021
Tim leert en verdient als werkstudent extra bij

De momenten dat Tim Zents niet voor zijn opleiding bezig is, werkt hij als werkstudent. ''Mijn studie helpt mij bij het uitvoeren van mijn werk en als werkstudent leer ik dingen die ik bij mijn..

Tim
01-09-2020
Jouw eerste baan vind je bij Seesing Flex

Een verre vakantie om het behalen van jouw diploma te vieren zit er voorlopig niet in. Gelukkig zijn er ook in de omgeving voldoende mogelijkheden om helemaal tot rust te komen na een hectische en..

20-08-2020
Blijven of gaan bij je huidige baan?

Doe jij je ding? Leer je regelmatig nog nieuwe dingen bij, waardoor jij je vakkundigheid blijft verbeteren? Heb je een leuke werkgever die mooie projecten maakt en ook nog eens goed is voor jouw en..

21-07-2020
Soft skills zijn tegenwoordig belangrijker dan ooit!

Soft skills zijn tegenwoordig belangrijker dan ooit! Werkgevers vinden het vooral belangrijk dat medewerkers goed kunnen samenwerken. Zeker in deze tijd is het belangrijk dat je zowel offline als..

21-07-2020
Werk vinden in deze tijd? Wij geven je tips!

Door de coronacrisis is er sinds het begin van dit jaar veel veranderd in ons land. Ook economisch is de crisis goed te merken: Mensen verliezen hun baan, bedrijven kunnen nog maar net het hoofd..

21-04-2020
Met BBL kom je er wel!

Een opleiding volgen voor jouw lievelingsberoep en tegelijkertijd werkervaring opdoen in de praktijk? Klinkt jou dat goed in de oren? Volg dan een BBL-traject bij Seesing Flex. Tijdens het volgen..

Een BBL opleiding volgen bij Seesing Flex in de Achterhoek
06-01-2020
Ben jij 22 jaar of ouder, dan heb je recht op het minimumloon!

Ga jij binnenkort op zoek naar een (nieuwe) baan en heb je geen idee hoeveel je gaat verdienen? Na het lezen van dit artikel ben jij klaargestoomd om te onderhandelen over jouw salaris.

21-10-2019
Wat draag je naar een sollicitatiegesprek?

In deze blog willen wij je graag meer vertellen over hoe je, door middel van kleding, je eigen persoonlijkheid beter kunt neerzetten tijdens een sollicitatiegesprek. Bedenk dat de persoon tegenover..

15-08-2019
Hoe bereid ik mij voor op een sollicitatiegesprek?

In dit blog wil ik graag dieper ingaan op hoe je een sollicitatiegesprek zo goed mogelijk kunt voorbereiden. Helaas zien wij in de dagelijkse praktijk van Seesing Flex nog veel 'klassieke fouten'..

Seesing Personeel Werving en Selectie
08-07-2019
Wat te doen na je afstuderen?

De afstudeerperiode komt er weer aan. Misschien ben je nu nog wel hard aan het blokken voor de laatste tentamens of zit je te zwoegen op je scriptie, binnenkort heb jij wellicht je papiertje op zak...

VAST. werk in de Achterhoek
01-07-2019
Yes, eindelijk afgestudeerd! Maar wat nu?

Na een aantal jaren hard werken is het je dan eindelijk gelukt, je bent afgestudeerd en klaar om het werkveld te betreden. Tijdens je studie ben je er achter gekomen wat de positieve en negatieve..

19-06-2019
Zit jij volgende week tegenover je nieuwe werkgever?

Het zoeken naar een baan in voor de één makkelijker dan voor de ander. Femke, Senior Intercedent bij Seesing Flex, heeft speciaal voor jou 9 tips op een rijtje gezet.

14-05-2019
Van de Achterhoek naar Amsterdam, en terug!

Onze collega Tess verhuisde twee jaar geleden naar Amsterdam voor een nieuwe baan. Ondertussen is ze terug in de Achterhoek en vertelt ze ons waarom ze het belangrijk vindt om de baanmogelijkheden..

Tess Hofland
01-03-2019
Met deze 5 tips stel jij een ijzersterk CV op!

Een CV, oftewel een Curriculum Vitae, is een samenvatting van je professionele leven. Aan de hand hiervan kan een (toekomstige) werkgever zien waar je ervaring in hebt en of je op deze manier past..

23-05-2018
Motivatiebrief schrijven

Een goede sollicitatiebrief schrijven is niet makkelijk. Je wil je graag onderscheiden en er voor zorgen dat je uitgenodigd wordt voor een gesprek. In deze blog laten wij je de stappen zien om tot..

Schrijf je in voor een (nieuwe) baan!
05-03-2018
Op naar jouw tweede sollicitatiegesprek!

Je hebt je tijdens het eerste gesprek goed gepresenteerd en hier mag je trots op zijn! Nu is het belangrijk dat jij je goed voorbereidt op de tweede ronde.

Seesing Personeel Werving en Selectie
14-03-2017
Hoe maak je een CV?

In mijn werk komen we dagelijks rond de 200 cv's tegen die we mogen beoordelen. De verschillen van al deze cv's zijn enorm groot. Graag wil ik mijn zienswijze over een goed cv met je delen.

Schrijf je in voor een (nieuwe) baan!