Schrijf je in
Nieuwsberichten


 

25-05-2021
PERSBERICHT: Stichting Talentontwikkeling Achterhoek-volleybal en hoofdsponsor Seesing Flex bekrachtigen samenwerking

Seesing Flex is voor 3 jaar naam- en hoofdsponsor van de regionale volleybaltalentenschool. STA-volleybal richt zich op de talentontwikkeling van zowel meisjes als jongens, beginnend bij de..

22-04-2021
PERSBERICHT: Studenten blijven jonge kinderen in Achterhoek en Liemers ondersteunen

Het initiatief van het Graafschap College i.s.m. onder andere Seesing Flex resulteert in vele succesvolle matches zodat het initiatief voort wordt gezet. Werkende ouders met jonge kinderen kunnen..

Studenten Graafschap College
20-04-2021
PERSBERICHT: Seesing Flex nieuwe partner voor flexibele inzet personeel in 8 Achterhoekse gemeenten

"Seesing Flex is een Achterhoekse partij die volledig verweven is met de regionale arbeidsmarkt. Ze spreken onze taal en beschikken over een groot netwerk van eigen vestigingen evenals diverse..

Flexwerk Achterhoek team
14-04-2021
Seesing Flex fietst!

Goed nieuws voor werkzoekenden zonder vervoer! Seesing Flex biedt fietsen zodat iedereen op de werkplek kan komen. Tegen een kleine vergoeding per week, word jij eigenaar van deze unieke fiets!

Seesing Flex fietst!
10-03-2021
PERSBERICHT: Seesing Flex Leert! & Evolon slaan handen ineen voor structureler cursusaanbod

Seesing Flex Leert! en Evolon hebben de handen ineen geslagen. Flexkrachten, maar ook werknemers van opdrachtgevers kunnen nu nog sneller en flexibeler worden bijgeschoold.

26-01-2021
PERSBERICHT: Studenten Graafschap College helpen met thuisopvang en onderwijs voor kinderen

Werkende ouders met kinderen t/m 12 jaar kunnen vanaf vandaag via www.studentenGChelpenmee.nl de hulp inroepen van een student Pedagogisch Werk en Onderwijs. Ruim 140 studenten zijn beschikbaar..

Graafschap college opvang kinderen
01-12-2020
Samen sterk! Samen op zoek naar werk!

En dát maken we waar. Want wat zijn wij trots op het feit dat we inmiddels een aantal horecatoppers een nieuwe werkplek hebben kunnen bieden bij een mooi Achterhoeks bedrijf. Lees hier ons verhaal...

Samen sterk
04-11-2020
Introductie Seesing Flex Leert!

Seesing Flex Leert! is het nieuwe opleidingscentrum van Seesing Flex. Daarmee voorzien we in de behoefte aan bij- en omscholingsmogelijkheden in de Achterhoek.

Seesing Flex leert!
15-10-2020
Seesing Flex nóg beter bereikbaar

Seesing Flex wil voor iedereen in de Achterhoek goed bereikbaar, persoonlijk en dicht in de buurt zijn. Daarom zijn er sinds deze maand nieuwe vestigingen geopend.

Seesing Flex: altijd in de buurt!
12-07-2020
De Graafschap Werkt

Trots zijn we op het shirtsponsorschap dat we zijn aangegaan met De Graafschap. Niet alleen zijn we shirtsponsor in seizoen 20/21, maar ontwikkelen wij samen met De Graafschap hét werkplatform..

De Graafschap Werkt
09-03-2020
Wat nu als we werkplekscholing gaan subsidiëren?

Zo’n jaar geleden heb ik, vanuit mijn rol bij Seesing Flex, zitting genomen in de Thematafel ‘Onderwijs en Arbeidsmarkt’, een initiatief van de Achterhoek Ambassadeurs.

02-03-2020
Balans vinden met de WAB

In de eerste week van dit jaar was het bij ons ‘alle hens aan dek’ om de nieuwe Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) door te voeren. Gek genoeg leek de geschiedenis zich te herhalen, want hadden we..

03-02-2020
PERSBERICHT: Seesing Personeel & Match4U bundelen hun krachten in Seesing Flex

Het Achterhoekse bureau voor uitzenden, detachering en werving & selectie, Seesing Personeel en Match 4U uit Lochem, dat dezelfde dienstverlening levert in voornamelijk Noord-Achterhoek, gaan samen..

Seesing Personeel Werving en Selectie
14-01-2020
WAB Weetjes

De WAB staat voor de Wet Arbeidsmarkt in Balans en treedt op 1 januari a.s. al in werking. Wij hebben de belangrijkste WAB-Weetjes voor u op een rij gezet.

11-03-2019
Stap nu over naar een baan in de bouw

Zijn één of meerdere van deze stellingen op jouw van toepassing? Dan is dit de kans om jouw droom na te jagen!

Seesing Personeel stap over naar bouw